Elektrikertjenester

Alle typer elektrikertjenester – små og store oppdrag

EL24 utfører alle typer elektrotekniske installasjoner for lys, varme, tele, data og antenneanlegg.
Våre servicemontører er raskt på pletten ved behov for hjelp.
Vi har bred kompetanse innen service og vedlikehold. Oppstår det feil eller du har problemer med det elektriske anlegget ditt er det viktig at man vet hvem man skal kontakte. Vi har bred kompetanse inne områder som teknisk industri, butikker og vi har lang erfaring innenfor rehabilitering av elektriske anlegg. Vi foretar gjerne befaring med påfølgende tilbud.
Riktig lys på riktig sted er viktig for trivsel og god stemning. Vi installerer tradisjonell belysning, spotlights, downlights og utebelysning.
Et av våres fortrinn er at våres servicebiler er meget godt utstyrt til å utføre alle typer serviceoppdrag. Da slipper du at vi bruker tid på unødvendig kjøring.

Vi er medlem av Nelfo. Her kan du finne diverse tips til deg som forbruker.

Nybygg eller rehabilitering

Dersom du skal bygge nytt eller rehabilitere.

Vi kan bistå med prosjektering av små og store bygg.
Vår størrelse og erfaringsbakgrunn gjør oss i stand til å finne rasjonelle løsninger selv på de mest kompliserte prosjekter.

El 24 har betydelig kompetanse i rehabilitering av gamle hus og boliger. Vi vet hvilke utfordringer dette arbeidet medfører, ikke minst når det gjelder utskifting av hovedtavler og stigere

Tele og data

Vi leverer installasjoner, drift og vedlikehold av nettverk for tele / data, brann/ tyveri for bolig og mindre bedrifter. Vi har levert og montert til industrien flere brannvarslingsanlegg.

Varmepumpe

Vi er i dag forhandler for flere av de ledende varmepumpeprodusentene.

Redusér strømregningen

Lys er viktig for trivsel. Det betyr ikke at vi trenger full belysning til enhver tid. Lyset kan i stedet styres etter behov. Store deler av året er vi også avhengig av oppvarming, men det er sløsing å holde huset varmtnår man ikke er tilstede.

I dag finnes det gode løsninger som gjør det mulig for deg å spare mye strøm ved å behovsstyre lys og
varme. I tillegg vil du oppnå gevinster som et tryggere hjem og bedre komfort.

Mye å spare med direktevirkende varme
• God varmefordeling • Rask oppvarming • Rask nedkjøling

Med elektrisk varme kan hvert enkelt rom varmes uavhengig av alle de andre, med nær 100% virkningsgrad.
Det kreves ikke åpne løsninger for at varmen skal nå frem, og rom med mindre oppvarmingsbehov kan
stenges ved ganske enkelt å lukke døren. Direktevirkende elektrisk oppvarming er den eneste måten som tilfredsstiller alle
krav til god styring, god varmefordeling, rask oppvarming og nedkjøling.

Lyd og design

Integrert radio på køkkenet eller over sengen, eller avspilling av musikk direkte fra iPod og iPhone. Disse

er utstyrt med en integrert stereoforsterker som gir god lyd, og kan tilkobles eksterne lydanlegg. Ønsker man å spille av lyd fra andre lydkilder, er den også utstyrt med AUX inngang. Enhetene betjenes direkte eller via fjernkontrollen som er med i leveransen.
De passer inn i standard veggbokser og passer ulike designrammer.

USB-lader
Med USB-lader montert rett i veggen, har du et ladepunkt som alltid er der. Denne kan erstatte vanlig stikkontakt, og monteres på minutter.

Bluetooth mottaker
Bluetoothmottaker fra monteres i veggboks og kan kombineres med ulike designrammer. Enheten kan motta signaler fra alle bluetooth sendere, og den innebygde forsterkeren gjør at du kan tilkoble eksterne høyttalere direkte til enheten. Den kan dermed fungere som et stereoanlegg i rommet, hvor man kan spille fra f.eks. iPhone, iPod eller annen enhet med innebygget bluetooth sender. I tillegg har enheten en line out utgang, som gjør at den kan tilkobles annet stereoanlegg, f.eks. multiroomanlegg. Rekkevidden for mottak av bluetoothsignaler er 10 meter.

Designrammer
Lekker å se og ta på! Designrammer får du i ett bredt utvalg, med valgmuligheter innen form, farge og materiale. Du merker umiddelbart kvaliteten i berøringsflaten og det eksklusiveinntrykket rammene gir.

Snø- isfrie utearealer

Bli kvitt de farlige istappene

Is og istapper har voldt både uro og medført alvorlige og kostbare skader.
Fordi is kun dannes innenfor en bestemt temperaturintervall,
er det enkelt å bruke varmen fornuftig og samtidig oppnå den sikkerheten og komforten vi ønsker.

Med takrennetermostat styrer du varmekabler  i tak og takrenner.
Du tar dermed problemene med roten og unngår at is dannes. Takrennetermostaten sørger for
at varmen kun står på ved behov og sikrer minst mulig energiforbruk.

Snø- og isfrie utearealer
Mange ønsker å si farvel til snømåking og glatt is i oppkjørsel, biloppstillingsplass og utendørs trapper.
Hvis varmekablene er tilknyttet en kombinert nedbør og temperaturføler, vil den styre smelteanlegget av og på når smelting er nødvendig.

Løsninger for isfrie utearealer
Varmekabler for is- og snøfrie
Våre varmekabler er ideelle for is- og snøsmelting. Vi har ulike løsninger for snøsmelting av
større eller mindre utearealer, frostsikring av rør, fryseromsgulv, takrenner, nedløp og jordoppvarming av for eksempel idrettsanlegg og fotballbaner.

Investeringskostnader for varmekabler til utendørs is- og snøsmelting er svært konkurransedyktige.
Kablene styres effektivt med moderne styringssystemer, som enkelt måler utetemperaturer og nedbør, og reguleres etter dette.
Det er enkelt å styre av og på, og kan tilpasses lokale behov.

Vi leverer rask og kostnadseffektiv installasjon av is- og snøsmelteanlegg i utendørsarealer som oppkjørsler, gårdsplasser etc. Kan benyttes i arealer med asfalt, betong, heller eller stein. Varmekabelmattene finnes i både 40 cm bredde for hjulspor, og 80 cm for større arealer.

EL 24 har og løsninger som kan legges fritt og egner seg derfor bedre i arealer med kurver og mer kompleks geometri. Løsningen er også svært egnet for trapper.

Vi har og lønsinger som egner seg for snøsmelting, frostsikring, fryseromsgulv, takrenner, nedløp og jordoppvarming av f.eks. idrettsanlegg og fotballbaner.

Geniale løsnginger er og selvbegrensende varmekabel som er ideell for frostsikring av rør, tanker, takrenner og nedløp. Den kan lengdetilpasses og på stedet innenfor de lengdebegrensninger som er angitt, og eksakte lengder kan tilpasses og monteres uten kompliserte beregninger.

EL 24 leverer og flyttbar varmekabelmatte

Vi leverer varmekabelmatte for tining av frossen grunn/bakke, samt smelting av snø og is. Matten er beregnet for utendørs bruk.

Matten tilkobles via medfølgende plugg og tilleder i standard 230V stikkontakt. Matten er nyttig i forbindelse med for eksempel graving på vinterstid, hvor man ønsker å fjerne frost fra grunnen. Matten kan også benyttes ved smelting av snø og is ved inngangsparti, tining av frosne rør eller for tining av brønner/sisterner o.l. Et annet bruksområde er tining av dyrefôr.


Kontakt oss

Kontakt oss

Utviklet av Imaker as