EL 24 er en leverandør av automasjonsløsninger for styring, regulering og overvåkning av alle typer bygg. Vi utfører prosjekter fra enkle hytter/boliger til store industri, næringsbygg, skoler o.l. Alle prosjektene innehar større eller mindre grad av kompleksitet og integrasjoner.

Alle EL 24 avdelingene, både i Ålesund, Sykkylven og på Stranda, flyttet nylig inn i nye kontorlokaler. Når vi skulle velge nye lokaler var det viktig for oss at lokalene vi leier skulle være moderne, energieffektive og økonomiske i et sikkert miljø.

EL 24 har de ansatte som et av våre viktigste fokusområder. Derfor var det naturlig for oss at lokalene vi flyttet inn i hadde et godt overvåkningsstyringssystem.  Vi valgte KNX styringssystem fordi dette er den mest anerkjente systemet som har eksistert i nærmere 25 år. Det er over 370 medlemmer i verden som produserer og utvikler produkter. Vi mener da at våre lokaler er veldig godt ivaretatt med fleksibiliteten og for fremtiden. 

I våre lokaler styre vi lys, varme, ventilasjon, elbil ladestasjon, lagerporter, varmepumpe, kameraovervåkning på samme måte som en "tradisjonell installasjon" med bryter av/på, men vi styrer også alt dette via våre mobiltelefoner.

Systemet ligger i "bakgrunnen" og overvåker. Glemmer vi å slå av lyset når vi går for dagen, vil systemet automatisk gjøre dette for oss, samt å senke temperaturen og slå av ventilasjonsanlegget.

Morgenen etter har systemet før vi kommer på jobb kjørt temperaturen opp til komfort, skiftet ut luften, og lyset slås på når første mann tar i ytterdøren, klar for en ny arbeidsdag.

"Det neste vi ønsker et at systemet legger kopper og tallerken på sine respektive plasser etter at oppvaskmaskinen er ferdig J.…"

 

Ønsker du mer informasjon, ta du/dere kontakt med vår mann på byggautomasjon Geir Skjong, telefon 924 64 524 eller mail gs@el-24.no       

 

Noen av våre nyleg ferdigstilte og pågåande prosjekter som innehar KNX styringssystem:

  

   


Kontakt oss

Kontakt oss

Utviklet av Imaker as