Automasjon

Skjermstyringssystemer tilpasset ditt behov. 

Firmaet vårt har drevet med automasjon siden 1992. Dette fordi våres kunder krevde at vi måtte være med i utviklingen til industrien, og vi så det var behov for oss i et marked som ikke har blitt mindre med årene.

Våre ingeniører er til enhver tid fullt oppdatert innen fagområdet. Vi leverer styreskap etter kundenes ønsker.

Ta kontakt med avdeligsleder Jan Egil Løseth for en prat rundt Automasjon, SD- anlegg, dokumentering, prosjektering og tegning

Automasjon bygg

EL 24 er en leverandør av automasjonsløsninger for styring, regulering og overvåkning av alle typer bygg. Vi utfører prosjekter fra enkle hytter/boliger til store industri, næringsbygg, skoler o.l. Alle prosjektene innehar større eller mindre grad av kompleksitet og integrasjoner.

Alle EL 24 avdelingene, både i Ålesund, Sykkylven og på Stranda, flyttet nylig inn i nye kontorlokaler. Når vi skulle velge nye lokaler var det viktig for oss at lokalene vi leier skulle være moderne, energieffektive og økonomiske i et sikkert miljø

For oss i EL 24 er de ansatte et av våre
viktigste fokusområder

Derfor var det naturlig for oss at lokalene vi flyttet inn i hadde et godt overvåkningsstyringssystem. Vi valgte KNX styringssystem fordi dette er det mest anerkjente systemet som har eksistert i nærmere 25 år. Det er over 370 medlemmer i verden som produserer og utvikler produkter. Vi mener da at våre lokaler er veldig godt ivaretatt med fleksibiliteten og for fremtiden.

I våre lokaler styrer vi lys, varme, ventilasjon, elbil ladestasjon, lagerporter, varmepumpe og kameraovervåkning på samme måte som en "tradisjonell installasjon" med bryter av/på, men vi styrer også alt dette via våre mobiltelefoner.

Systemet ligger i "bakgrunnen" og overvåker. Glemmer vi å slå av lyset når vi går for dagen, vil systemet automatisk gjøre dette for oss, samt å senke temperaturen og slå av ventilasjonsanlegget.

Morgenen etter, før vi kommer på jobb, har systemet hevet temperaturen opp til komfort, skiftet ut luften og lyset slås på når førstemann tar i ytterdøren. Dermed er både vi og kontoret er klar for en ny arbeidsdag. 

"Det neste vi ønsker er at systemet legger kopper og tallerken på sine respektive plasser etter at oppvaskmaskinen er ferdig :).…"

 

Ønsker du mer informasjon, ta du/dere kontakt med vår mann på byggautomasjon Geir Skjong, telefon 924 64 524 eller mail gs@el-24.no       

 

Noen av våre tidligere og ferdigstilte prosjekter som innehar KNX styringssystem:

  • Valderøy Barneskole (Høsten 2014) 
  • Skansekaia
  • Amfi Bygg Moa, Brofestebygget
  • Norsk Fjordsenter, kontorbygg
  • Krisesenter Sunnmøre
  • Spjelkavik Vidaregåande Skole
  • Aukra Omsorgssenter
  • Rauma Helsehus
  • Møre & Romsdal, AML - sentral