Stillingsannonse

Bas elektriker

Som elektriker bas i EL 24 vil du få jobbe på prosjekter for Norges største utbyggere, og være med på å skape nye prosjekter der vi internt har spisskompetanse innen avansert styringssystem, toppsystem, brann og nødlys adgangskontroll, dørbeslag, videoovervåkning og solcelle anlegg.

El 24 har fått flere nye spennende prosjekter her i distriktet, og har flere samarbeidsprosjekt med de største byggefirmaene i Norge, som Skanska, PEAB, Veidekke, Hent etc. Dette innebære at vi må ha høy kompetanse,  kvalitet, HMS og gode samarbeidsevner.

Er du en som har de rette kvalifikasjonene eller innehar det rette egenskapene til å lære deg disse kvalifikasjonene  oppfordrer vi det til å søke på stillingen.

Som elektriker bas i EL 24 vil du få være med på å skape nye prosjekter der vi internt har spisskompetanse innen avansert styringssystem, toppsystem, brann og nødlys adgangskontroll, dørbeslag, videoovervåkning og solcelle anlegg.

Ønsker du å bli en del av et større fellesskap, der god bedriftskultur og samarbeid, samt høy kompetanse og utvikling er den del av hverdagen? Da håper vi du vil vurdere oss, som din nye arbeidsplass.

Om stillingen

  • som elektriker bas vil du også ha ansvar for å lede mannskapet i ditt prosjekt, ha ansvar for å organisere og planlegge arbeidet, samt å sørge for at varer og utstyr er på plass til rett tid. Oppfølging av personell, framdrift, kvalitet dokumentasjonsarbeid og HMS i prosjektene.
  • Du må kunne jobbe selvstendig, men også i team. Vi forventer at du har har fagbrev som elektriker, førerkort på bil og kommuniserer godt på norsk, skriftlig og muntlig. EL 24 har flere servicekontor på Sunnmøre og mest sannsynlig et i nærheten av deg.

Om EL 24

EL 24 er miljøfyrtårn-sertifisert og jobber kontinuerlig med innovasjon, bedriftskultur, HMS og bærekraft.

Et av våre bærekraftsmål er «likestilling mellom kjønn». I dag har vi jenter både som lærling, elektriker, avdelingsleder og i administrasjonen. Oppfordre derfor kvinner til å søke på stillingene.
Vi har siden oppstart i 2006 jobbet med lærlinger, og er i dag godkjent som lærebedrift i flere fagfelt. I 2020 ble vi kåret til årets lærebedrift.

Ønsker du å være en del av EL 24?

Da håper vi du sender oss en søknad og CV
post@el-24.no

Mer informasjon om stilling kan du få ved å kontakte:

  • Driftsleder – Stig Are Søvik tlf: 90 92 29 13
  • Avdelingsleder Entreprise – Helge Wolstad tlf: 924 62 024

Ansettelse vurderes fortløpende, med søknadsfrist fortløpende.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.