Stillingsannonse

Prosjektleder ENØK

Vi søker prosjektleder til energiøkonomiserende prosjekter. Vi ser etter deg som er teknisk utdannet fra fagskole- og/eller høyskole, med erfaring fra elektro- eller VVS-bransjen. Du er miljøbevisst og liker en hektisk hverdag.

Ønsker du å bli en del av et større fellesskap, der god bedriftskultur og  samarbeid, samt høy kompetanse og utvikling er den del av hverdagen?

Vi opplever stor økning i forespørsler fra kunder som ønsker en bedre utnyttelse av tilført energi i sitt hus eller nærings- og industribygg. Derfor har vi behov for en ny medarbeider til vår ENERGI-avdeling.

Om stillingen

Du vil få overordnet prosjektlederansvar for ENØK-prosjekter, med ansvar for energirådgivning til kunder. Herunder planlegging og gjennomføring av prosjekter – i tett samarbeid med kunde. Innkjøp av tjenester og utstyr, styring og oppfølging av fremdrift, kostnader, risiko og muligheter.

Du har førerkort på bil og  kommuniserer skriftlig og muntlig på norsk.

Om EL 24

EL 24 er miljøfyrtårn-sertifisert og jobber kontinuerlig med innovasjon, bedriftskultur, HMS og bærekraft.

Et av våre bærekraftsmål er «likestilling mellom kjønn». I dag har vi jenter både som lærling, elektriker, avdelingsleder og i administrasjonen. Oppfordre derfor kvinner til å søke på stillingene.
Vi har siden oppstart i 2006 jobbet med lærlinger, og er i dag godkjent som lærebedrift i flere fagfelt. I 2020 ble vi kåret til årets lærebedrift.

Ønsker du å være en del av EL 24?

Da håper vi du sender oss en søknad og CV
post@el-24.no

Mer informasjon om stilling kan du få ved å kontakte:

  • Driftsleder – Stig Are Søvik tlf: 90 92 29 13
  • Innovasjonsleder – Fredrik T. Helle 92 24 24 46
  • Avdelingsleder  Energi-  Geir Skjong tlf. 92 46 45 24

Ansettelse vurderes fortløpende.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.