Stillingsannonse

Serviceelektriker

Vi søker serviveelektriker som setter pris på en sikker arbeidsbil med 4hjulstrekk og fjernstyrt kupévarmer. Og så har du gjerne stolthet for faget og setter kunden i fokus.

Som serviceelektriker i EL 24 kjører du til og fra kundene i ny og moderne servicebil med 4-hjulstrekk, motorvarmer og med den nyeste teknologen inne sikkerhet. Din sikkerhet er viktig for deg, dine og EL 24.

Ønsker du å bli en del av et større fellesskap, der god bedriftskultur og  samarbeid, samt høy kompetanse og utvikling er den del av hverdagen? Da håper vi du vil vurdere oss som din nye arbeidsplass.

Om stillingen

Som serviceelektriker hos oss vil arbeidsoppgaver være alt fra feilsøk, service og vedlikehold samt nyinstallasjon og rehabiliteringsarbeid hos våre industri-, nærings- og privatkunder. Du må kunne jobbe selvstendig, men også i team. Vi forventer at du har har fagbrev som elektriker, førerkort på bil og kommuniserer godt på norsk, skriftlig og muntlig. EL 24 har flere servicekontor på Sunnmøre og mest sannsynlig et i nærheten av deg.

Om EL 24

EL 24 er miljøfyrtårn-sertifisert og jobber kontinuerlig med innovasjon, bedriftskultur, HMS og bærekraft.

Et av våre bærekraftsmål er «likestilling mellom kjønn». I dag har vi jenter både som lærling, elektriker, avdelingsleder og i administrasjonen. Oppfordre derfor kvinner til å søke på stillingene.
Vi har siden oppstart i 2006 jobbet med lærlinger, og er i dag godkjent som lærebedrift i flere fagfelt. I 2020 ble vi kåret til årets lærebedrift.

Ønsker du å være en del av EL 24?

Da håper vi du sender oss en søknad og CV
post@el-24.no

Mer informasjon om stilling kan du få ved å kontakte:

  • Driftsleder – Stig Are Søvik tlf: 90 92 29 13
  • Teknisk leder – Trond Reknes tlf: 99 30 24 24

Ansettelse vurderes fortløpende.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.