Din lokale elektriker i Ålesund

Våre elektrikere består av faglig sterke, engasjerte ansatte. Avdeling Ålesund utfører elektriske installasjoner av ulike typer, både for privat hytter og hjem, bedrifter, eiendomsbestittere, entreprenører og industrikunder.

Ved vår lokasjon i Ålesund har vi den bredeste kompetansen. Kanskje regionens mest tekniske personell, samlet i ett hus, med nærmere 80 ansatte.

Våre tjenester er løpende service, både for privatpersoner, næringslivet og kommunen, samt større leveranser og montasje av komplette tekniske løsninger til store bygg, ofte sammen med store landsdekkende totalentreprenører.

Her har vi egne fagmiljøer innen:

En sikker kontakt – 24/7

EL 24 er tilgjengelig 24/7. Hos oss skal du få den hjelpen du trenger, når du trenger – enten det er hjemme, på hytten eller på jobben. Du treffer oss på våre lokale lokasjoner, på telefon 41 24 24 24 eller e-post post@el-24.no.

Hvorfor velge oss?

Vi har lang fartstid i bransjen, og har en rekke faste kunder, både innen industri, nybygg, rehabilitering og service på store deler av Sunnmøre. EL 24  ble etablert i 2006, og har avdelinger i Ålesund, Stranda, Sykkylven, samt noen mindre kontorer ved Langevåg, Sjøholt, Valldal og Hellesylt.

Vårt slagord er “En sikker kontakt”. Det dette betyr for oss, og deg som kunde, er at vi alltid skal ha sikkerhet i fokus i tillegg til at vi skal være en god arbeidsgiver, samarbeidspartner eller leverandør, og vi skal være til å stole på. Alltid.

Ring oss

Besøk oss

Alvikvegen 201A
6019 Ålesund

Kontaktskjema

Vi er her for deg!

Du kan føle deg trygg når du velger oss, enten du er i privat- eller bedriftsmarkedet og om oppdraget er stort eller lite.