Din lokale elektriker i Langevåg

Våre elektrikere består av faglig sterke, engasjerte ansatte. I Langevåg utfører vi elektriske installasjoner av ulike typer, både for privat hytter og hjem, kommunen og industrikunder.

Vår lokasjon i Langevåg sentrum (vis a vis Devold-fabrikken) er ikke vår største geografiske avdeling, men våre lokale elektrikere er faglig sterke og engasjerte. Ofte er vi ute for å hjelpe våre kunder med feilsøk eller ulike installasjonsarbeid. Derfor må du kontakte oss før du kommer på besøk til vårt kontor.

Ved å avtale på forhånd kan vi planlegge møtet og innhente vår ekspertise innen det segmentet du vil snakke med oss om.
Vi utfører blant annet:

  • Løpende servicearbeid
  • Elektro installasjon i din bolig eller hytte
  • Lås og sikkerhet
  • Byggautomasjon for næring og industri
  • Energieffektiviserende installasjoner som solcelle, varmepumpe og ENØK tiltak

En sikker kontakt – 24/7

EL 24 er tilgjengelig 24/7. Hos oss skal du få den hjelpen du trenger, når du trenger – enten det er hjemme, på hytten eller på jobben. Du treffer oss på våre lokale lokasjoner, på telefon 41 24 24 24 eller e-post post@el-24.no.

Hvorfor velge oss?

EL 24 er en av regionens største og mest komplette elektrobedrift med mange lokasjoner på Sunnmøre. Vi har lang fartstid i bransjen, og tilbyr alt innen landbaserte el-installasjoner.

Vårt slagord er “En sikker kontakt”. Det dette betyr for oss, og for deg som kunde, er at vi alltid skal ha sikkerhet i fokus i tillegg til at vi skal være en god arbeidsgiver, samarbeidspartner og vi skal være til å stole på. Alltid.

Ring oss

Besøk oss

Molværsveien 6B
6030 Langevåg

Kontaktskjema

Vi er her for deg!

Du kan føle deg trygg når du velger oss, enten du er i privat- eller bedriftsmarkedet og om oppdraget er stort eller lite.