Din lokale elektriker på Stranda

Våre elektrikere består av faglig sterke, engasjerte ansatte. Avdeling Stranda utfører elektriske installasjoner av ulike typer, både for privatpersoner, næringslivet og kommunen.

EL 24 ble etablert på Stranda i 2006 på Stranda, og det er her vi har vårt hovedkontor. Vår avdeling på Stranda er den største elektrobedriften i kommunen, med nærmere 25 ansatte.

Våre hovedtjenester er løpende service, både for privatpersoner, næringslivet og kommunen. Vi innehar en unik kompetanse på service- og automasjonsarbeid mot industri og skianlegg, og vi er stolte av flere av de lokale anleggene vi får jobbe med. I tillegg har vi en automasjonsavdeling som bygger forskjellige typer styreskap, og sertifisert personell for montasje og service på varmepumper.

En sikker kontakt – 24/7

EL 24 er tilgjengelig 24/7. Hos oss skal du få den hjelpen du trenger, når du trenger – enten det er hjemme, på hytten eller på jobben. Du treffer oss på våre lokale lokasjoner, på telefon 41 24 24 24 eller e-post post@el-24.no.

Hvorfor velge oss?

Vi har lang fartstid i bransjen, og har en rekke faste kunder, både innen industri, nybygg, rehabilitering og service på store deler av Sunnmøre. EL 24  ble etablert i 2006, og har avdelinger i Ålesund, Stranda, Sykkylven, samt noen mindre kontorer ved Langevåg, Sjøholt, Valldal og Hellesylt.

Vårt slagord er “En sikker kontakt”. Det dette betyr for oss, og deg som kunde, er at vi alltid skal ha sikkerhet i fokus i tillegg til at vi skal være en god arbeidsgiver, samarbeidspartner eller leverandør, og vi skal være til å stole på. Alltid.

Vi er her for deg!

Du kan føle deg trygg når du velger oss, enten du er i privat- eller bedriftsmarkedet og om oppdraget er stort eller lite.

Ring oss

Besøk oss

Bankgata 14
6200 Stranda

Kontaktskjema