Din lokale elektriker i Sykkylven

Våre elektrikere består av faglig sterke, engasjerte ansatte. Avdeling Sykkylven utfører elektriske installasjoner av ulike typer, både for privat hytter og hjem, bedrifter, eiendomsbesittere og industrikunder.

Avdelingen vår i Sykkylven er den største elektrobedriften i Sykkylven kommune med nærmere 15 ansatte. Vi innehar en unik kompetanse spesielt rettet mot møbelindustri med tilstøtende industri, men kan også tilby flere andre tjenester. Blant annet å betjene det store privatmarkedet og montere og gjennomføre service av varmepumper.

En sikker kontakt – 24/7

EL 24 er tilgjengelig 24/7. Hos oss skal du få den hjelpen du trenger, når du trenger – enten det er hjemme, på hytten eller på jobben. Du treffer oss på våre lokale lokasjoner, på telefon 41 24 24 24 eller e-post post@el-24.no.

Hvorfor velge oss?

Vi har lang fartstid i bransjen, og har en rekke faste kunder, både innen industri, nybygg, rehabilitering og service på store deler av Sunnmøre. EL 24  ble etablert i 2006, og har avdelinger i Ålesund, Stranda, Sykkylven, samt noen mindre kontorer ved Langevåg, Sjøholt, Valldal og Hellesylt.

Vårt slagord er “En sikker kontakt”. Det dette betyr for oss, og deg som kunde, er at vi alltid skal ha sikkerhet i fokus i tillegg til at vi skal være en god arbeidsgiver, samarbeidspartner eller leverandør, og vi skal være til å stole på. Alltid.

Ring oss

Besøk oss

Sykkylvsvegen 125
6230 Sykkylven

Kontaktskjema

Vi er her for deg!

Du kan føle deg trygg når du velger oss, enten du er i privat- eller bedriftsmarkedet og om oppdraget er stort eller lite.