Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Solcelleanlegg

Solcelleanlegg for hytter og bolig

Det har skjer mye innen solceller, og de gode nyhetene er at denne teknologien er blitt mer effektiv og rimeligere for folk flest. Strømpriser som stadig blir høyere medvirker at solcelleinstallasjoner fort kan bli en lønnsom investering.

For både eldre og nye hytter, eller bolig er «off-grid» (enkeltstående anlegg) en ideell og lønnsom løsning. Tilknytning til strømnett på hyttetomter kan noen ganger gi store kostnader, samt være ressurskrevende. Med dagens off-grid-anlegg kan du får en funksjonell 230V el-installasjon i boenheten din uten ekstern strømtilførsel.

Har du en bolig eller en hytte, eller planlegger å bygge kan EL 24 tilby ferdige pakker eller løsninger skreddersydd etter egne behov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

 

Hvorfor velge EL 24 til å installere

EL 24 skal være en trygg, profesjonell og sikker totalleverandør av solcelleanlegg. Vi har alltid fokus på å levere gode installasjoner, velge de beste løsninger og bygge anleggene sikre. Alt av koblinger utføres fagmessig med kvalifisert personell, og vi vil ved behov hente inn ekspertise på annet fagfelt for byggmessige tilpasninger. Dette kan være tømrer eller taktekkere.

Husk at EL 24 er et lokalt elektrofirma med mange avdelinger på Sunnmøre. Skulle det oppstå et behov kan du besøke oss, eller du skal slippe å vente som nr 24 i telefonkøen.