Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Tryggere hjem

Produkter som enkelt gjør hverdagen din litt sikrere

Komfyrvakt:

Komfyrvaktene reduserer faren for overoppheting ved hjelp av en sensor som overvåker den elektriske platetoppen. Ved normal bruk av platetoppen skal ikke komfyrvakten merkes i det daglige. Komfyrvakten overstyrer kun når det er fare for overoppheting, og strømtilførselen til platetoppen vil da midlertidig bli utkoblet.

Røykmeldere:

Vi leverer røykmeldere som reagerer både på røyk og varme. De kan seriekobles, og gir trygghet som «varsler en, varlser alle».
Fås både med batteri og tilkoblet strøm.
Denne røykmelderen passer også meget godt for de som bor i leiligheter eller blokkomplekser, og kan leveres med diagnoseverktøy som gjør at man kan sjekke status på mange røykmeldere via et dataverktøy. Dette er en sikkerhet for alle beboere, og gir oversikt over tilstand, batterinivå og utløste alarmer. Hvis man har et styringssystem i huset, kan man programmere melderne slik at alle lys tennes ved en evt. brannalarm.

Innbruddssikring:

Automatisk utelysstyring kan skremme bort tyver slik at du kan føle deg tryggere både når du er hjemme og borte. Uvedkommende som sniker seg inn på en mørk tomt, vil bli overrasket av flombelysning som tennes automatisk av en bevegelsesmelder. Har du kameraovervåkning, kan du holde oversikt over utearealet, og bli varslet via telefon dersom det registreres bevegelse rundt huset og i hagen.