Varmepumper

Varmepumpe, luft til luft

Nord-Vestlandet har et klima der luft-luft varmepumper egner seg veldig godt. Her får vi høy utnytelser grad av å investere i en luft-luft varmepumpe. En snakker ofte om en nedbetalingstid på 3-5år.

En luft til luft varmepumpe vil fungere godt i de fleste hus eller leiligheter. Samt i forretninger, kontor og verksted. EL 24 har selv ved sine avdelingskontorer både tak monterte luft-luft pumpe og vegg montert varmepumpe. Noe vi er godt fornøyd med.

Dagens varmepumper har blitt vesentlig kraftigere enn de første modellene som kom på markedet for ca. 10 år siden. En moderne varmepumpe er bedre på strømsparing, har høyere ytelse og ikke minst har siste generasjons varmepumper svært god effekt ved lave temperaturer.

Ved å bruke et elektrofirma som har nødvendige godkjenninger både på montering av varmepumpe og strømtilkobling, får du kun et firma å forholde deg til for å få utført hele jobben.

Ønsker du mer informasjon, tar du kontakt med oss på telefon 41 24 24 24 eller e-post varmepumpe@el-24.no    

EL 24 har en rekke avdelinger på Sunnmøre så vi er tilgjengelig for folk flest. Varmepumper monterer vi både hjemmet, på hytten og på jobben. Vi selger de beste varmepumpene fra en rekke av de største og mest anerkjente leverandørene i verden.